Využijte výhodné poštovné od 59 Kč.
| Vaše cena | 230,00 Kč |
| Vaše cena bez DPH | 230,00 Kč |
| Dostupnost | Skladem 1 ks |
| Odesíláme v pondělí 3.11. | |
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Italská verze Publikace.
Autor: Harald Salfellner