Využijte výhodné poštovné od 59 Kč.
| Vaše cena | 184,80 Kč |
| Vaše cena bez DPH | 184,80 Kč |
| Dostupnost | Skladem > 5 ks |
| Odesíláme ve čtvrtek | |
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
Autor: Matthias F. Mangold