Využijte výhodné poštovné od 59 Kč.
| Vaše cena | 226,00 Kč |
| Vaše cena bez DPH | 226,00 Kč |
| Dostupnost | Skladem > 5 ks |
| Odesíláme v pátek 31.10. | |
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
Autor: Helena Uhrová
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let